Chef’s Dinner


Chef’s Dinner

Chef’s Dinner is een jaarlijks terugkerend culinair evenement. Een sfeervolle locatie, gepassioneerde koks, bijzondere gerechten, heerlijke wijnen, zijn enkele kernwoorden die bij deze avond passen. In 2015 was het thema Internationale Vrouwendag en staat ons project ‘Vrouwen van Abayashram’ in India, centraal. De opbrengst van de avond komt dan ook voor 100% ten goede aan deze vrouwen.

 

Sponsors

TECS bedankt alle sponsors van ...
Verder Lezen

Het menu

Hoe het allemaal begon. Enthousiast ...
Verder Lezen

Kunst aan tafel

Gedoneerde kunstwerken voor de vrouwen ...
Verder Lezen
 

 

Culinair feest: negen spectaculaire gerechten opgedragen aan negen bijzondere vrouwen

TECS heeft de chef-koks van Artisan Kitchen benaderd voor deze speciale editie van Chef’s Dinner. Zij raakten direct geïnspireerd door het thema en besloten 9 spectaculaire gerechtjes op te dragen aan 9 bijzondere vrouwen. Vrouwen die een verschil hebben gemaakt door het inspireren van en kracht geven aan andere vrouwen, waar dan ook ter wereld. Een van hen is onze eigen Leoni Jansen die zich met haar muziek inzet voor de rechten van vrouwen over de hele wereld. En natuurlijk ontbreekt ook Daisy Mathew niet, de Indiase juriste die in 1996 het Abayashram opvanghuis oprichtte om misbruikte, verstoten en psychisch verwarde vrouwen te begeleiden naar een volwaardige plaats in de maatschappij.

Sponsors

Naast Artisan Kitchen, De Guijt van Hutten, Kookstudio Keizer Culinair en wijnspeciaalzaak Le Grand Cru leveren de volgende sponsors uit de regio Haarlem, een bijdrage aan het evenement: Rabobank Haarlem en Omstreken, Restaurant Cheval Blanc, Parfumerie Hildering, Mogadorcafe, Chris Hoefsmit Fotografie, Icke Design, Drukkerij Koopmans, PAND10 Van Duivenboden, Netstar Audiovisueel, l’ Abeille damesmode, Schulte herenmode, beeldend kunstenaars Liesbeth Jimmink en Bert Liefveld, KRNWTR, Keurslager Van der Geest. Meer informatie op de sponsorpagina