100% Principe


Het 100% principe

Wij, bij TECS, werken volgens het 100% principe. Dit principe houdt in dat alle donaties die we voor onze projecten ontvangen ook voor de volle 100% ten goede komen aan de betreffende projecten. U weet zeker dat uw geld volledig terecht komt bij de mensen die het nodig hebben. Bij de mensen voor wie het is bedoeld. En dat is prettig om te weten.

De beste drukkerij van Nederland

 Koopmans uitsnede1 374x458 72dpi    Koopmans uitsnede2 489x577 72dpi   Koopmans bedanktDit is mede mogelijk doordat er bij ons uitsluitend vrijwilligers werken. We hoeven dus geen salaris uit te betalen. Natuurlijk zijn er wel kosten. Voor het drukken van onze folders, voor software, voor kantoorruimte, voor papier, plakband en postzegels. Om maar een paar zaken te noemen. En dan komen we uit bij de Vrienden van TECS. Bedrijven en particulieren die wat wij doen een warm hart toedragen en die ons zonder tegenprestatie willen sponsoren. Dit gebeurt in natura: zo drukt Koopmans, de beste drukkerij van Nederland, gratis al onze flyers en promotiemateriaal voor acties.

Sponsoring gebeurt ook in geld. Een jaarlijkse of maandelijkse donatie die in dit geval niet naar een van de projecten gaat, maar wordt gebruikt om die zaken te kopen die we niet in natura gesponsord krijgen. Zoals de treinkaartjes en postzegels.

Met deze gesponsorde middelen ontwikkelen wij acties waar we dan weer geld mee inzamelen voor onze projecten. En zo komen de donaties van Vrienden van TECS uiteindelijk toch weer terecht bij de mensen die het nodig hebben en waar het voor is bedoeld.

100% – ook iets voor u?

Bent u best bereid aan een goed doel te doneren maar wordt u tegengehouden door de berichten dat slechts een klein deel van uw geld terecht komt bij de mensen die het nodig hebben? Dan is het 100% principe net wat u zoekt. U kiest zelf waar uw donatie naar toe gaat: volledig naar een van onze projecten of volledig naar TECS zelf. Of wilt u dat een deel naar een project gaat en een deel naar TECS? Het is allemaal mogelijk.

Meld u nu aan voor een jaarlijkse of maandelijkse donatie vanaf € 3 per maand, meer mag natuurlijk ook.
Wij verwelkomen u graag als Vriend van TECS.

Tegenprestatie

Een gift is pas een gift als er niets voor wordt terugverwacht. Toch willen wij u als onze Vriend iets bieden. Om te beginnen een leuke set kaarten van onze waterheld Superdruppel als welkomstgeschenk.
Daarnaast krijgt u onze digitale nieuwsbrief toegestuurd. Met foto’s en verslagen over wat er met uw donaties is bereikt. Ook wordt u uitgenodigd voor onze jaarlijkse kunstveiling, kunt u tegen gereduceerd tarief intekenen op een jaarlijks georganiseerde reis naar een van de projectlocaties (afhankelijk van aantal geïnteresseerden) en houden we elk jaar een lezing en/of workshop die u bij kunt wonen.

Was u bij de uitleg van ons 100% principe eigenlijk al om? Dan is er met ons leuke vriendenprogramma helemaal niets meer dat u tegenhoudt om ons te bellen of te mailen en direct Vriend van TECS te worden.