TalentCafe


TalentCafe

Met een circulaire bedrijfsvoering ontwikkelt en realiseert TECS TalentCafe workshops en trainingen voor verschillende doelgroepen binnen de Internationale en de Nederlandse gemeenschap. Kennis delen en doorgeven, dat is hoe wij vermenigvuldigen.

 
talentcafe-logorgbtalentcafe-logorgb
 

Creatieve workshops voor kinderen

Onze workshops bieden een dynamische en intuïtieve manier om in korte tijd vertrouwd te raken met verschillende creatieve vaardigheden. Van fotografie en schilderen tot het maken van robots met Lego. Voor Nederlandse kinderen en kinderen Expats en statushouders. Een prachtige manier om hun belangstelling en aanleg voor studie- of hobbyrichting te verkennen. Of gewoon om te leren hoe je emoties kunt uitdrukken, en fantasieën vormgeven. Dat helpt om jezelf te durven zijn, in een wereld die voor kinderen niet altijd even vriendelijk lijkt.
 

Workshops voor vrouwen

Ons ReDesign programma zal uw nieuwsgierigheid naar stijl en design wekken en beantwoorden. Door u te laten zien wat je met een beetje inventiviteit en creativiteit kunt veranderen. Aan de inrichting van je huis, je niet-meer-zo-trendy garderobe, of aan jezelf (-vertrouwen). Daar heb je echt niet altijd veel geld voor nodig. Door spullen te combineren en hergebruiken krijgen ze een nieuw leven. Een uitdaging voor Expats, Nederlanders en statushouders. Met deze workshops ben je niet alleen creatief, maar ook duurzaam en circulair bezig. Zo beschermen we ook onze planeet!
 

Taalbeleving workshops

Deze workshops bieden een dynamische en intuïtieve manier om in korte tijd vertrouwd te raken met een nieuwe taal. U leert eenvoudig en met zelfvertrouwen te spreken over praktische zaken. Het programma richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden in een ander taal. Door interactieve dialogen, eenvoudige zinsbouw en leren hoe je de klank van de woorden uitspreekt. Met steeds een ander thema als introductie tot cultuur en gebruiken beleeft u in een paar weken de taal van een land. Klaar om ontspannen op reis te gaan!
 

Lees meer over TECS TalentCafe en de workshops op de TalentCafe website. 
 
Er zijn momenteel diverse vacatures voor docenten en trainers ten behoeve van de workshops. Nadere informatie hierover is te vinden op onze vacature pagina.